Övningsfiler för Bureå kyrkokör

Här nedan kan du hitta MIDI övningsfiler för Bureå kyrkokör. Ladda ned och spela upp med en önskad spelare på dator, telefon eller platta så kan du öva på repertoaren närhelst du har tid. PS. Om du har en bra spelare kan du justera tempo, ljudstyrka för de olika stämmorna/instrumenten och till och med se notbilden!

OBS! För "Bluesmässan" är övningsfilerna i mp3 format!

Inledning - Introitus
Kyrie
Lovsången
Gradual
Offertorium
Helig
O Guds lamm
Lovpsalm
Postludium

Kompbakgrunder till "Bluesmässan", så kallade backingtracks som ett .zip arkiv (du måste packa upp .zip filen för att kunna hitta de individuella filerna att spela upp) hittar du här: https://www.burekyrkan.com/sites/default/files/musik/backingtracks.zip

Länkar till YouTube klipp med musik i den typ av stil som avses kan hittas i .pdf dokumentet du kan ladda ned här.

För medverkande musiker finns ett .pdf dokument med ackord/form att ladda ned här!

Du är vår Gud
Sjung, sjung