Anmälan till årets Sommarskoj öppnar tisdag 14:e maj kl.07.00!

Sommarskoj

Anmälan till årets Sommarskoj öppnar tisdag 14:e maj kl.07.00, och sista anmälningsdag är fredag 31:a maj!
Som tidigare år inbjuds alla barn som nu till sommaren går ut förskoleklass (6-års) upp till åk.3.
Nytt för i år är att inbjudan hem till postlåda endast skickas ut till de barn som är kyrkotillhöriga, detta av GDPR-skäl. Dock är fortfarande ALLA välkomna att anmäla sig, men information till övriga finns endast via församlingens hemsida, Instagram och Facebook. Sprid gärna budskapet!

NÄR?
Söndag 16/6 till och med torsdag 20/6.
Grupp 1 (förskoleklass + åk.1) ses mellan kl.09.00-11.30
Grupp 2 (åk.2+3) ses mellan kl.12.30-15.00
(OBS! Det kan vara så att den yngre gruppen inte hinner äta lunch på fritids, om man ska till fritids efteråt. Då finns möjlighet att skicka med barnen lunch, så får de äta med ledarna innan vi följer dom tillbaks till fritids. Meddela gärna detta vid anmälan om det är aktuellt för ditt barn.)

KOSTNAD?
350kr/barn. Då ingår alla aktiviteter samt resa och inträde till Mickelbo gård för barnet + medföljande vuxen, samt enklare mellanmål dagarna i Bureå. Betalas med swish eller kontanter på plats när vi ses första dagen.

VAR?
Första dagen ses vi i församlingsgården för upprop, ingång mitt emot hembygdsparken (källarplan). Övriga dagar startar vi i Fiskekapellet som ligger i hembygdsparken. Hämtning vid församlingsgården alla dagar.

ANMÄLAN?
Tidigast 14/5 kl.07.00 och senast 31/5 - OBS!! Anmälningar som skickas in före 14/5 kl.07.00 räknar vi inte. Först till kvarn från denna tid, vi tar emot 20 barn/grupp.
Anmälan görs till Sara Johansson via mail eller sms:
Mail: sara.l.johansson@svenskakyrkan.se
Sms: 072-722 39 63
Meddela namn, ålder, mobilnummer till förälder, allergier samt om det är något övrigt som är bra för oss ledare att känna till. Vi bekräftar så fort vi kan om ditt barn har fått plats eller ej, men det kan ev dröja någon dag. De som får inbjudan hem i brevlådan får med en "GDPR-lapp" som vi ber er fylla i, fota av och skicka med i anmälan. Du som inte får inbjudan hem i lådan - meddela även adress vid anmälan, så skickar vi hem lappen.

DAGSPROGRAM:
Söndag 16/6 - "Lära känna"-kuligheter
Måndag 17/6 - Dansskoj med Mimis Dansstudio
Tisdag 18/6 - "Deckaren i byn"
Onsdag 19/6 - Exploratoriet besöker oss
Torsdag 20/6 - Utflyktsdag till Mickelbo gård

INFO OM UTFLYKTSDAGEN:
Denna utflykt gör båda grupper gemensamt.
Avfärd med buss från församlingsgården kl.09.00.
Vi rullar hemåt från Mickelbo kl.15.30 och är hemma ca 17.00.

Vi vill att varje barn åker med en vuxen ansvarig. I priset ingår resa + inträde för 1 barn med medföljande vuxen. Kan inte en förälder kanske det finns en mor- eller farförälder eller annan nära vuxen som vill hänga med! Lunchen ordnar man själv. Det går bra att ta med, eller att handla i restaurangen på gården.

Vi åker oavsett väder, så packa med regnkläder om det skulle bli så illa.

I mån av plats i bussen kan det gå att anmäla medföljande syskon, som då betalar inträdet själva.
Meddela önskemål vid anmälan. Besked får ni dock först när anmälningstiden har gått ut.

LEDARE:
Ledare för dessa dagar är Helene Lindberg, Andreas Granlund & Sara Johansson, tillsammans med 5 ungdomsledare.

SJUK:
kan man bli även på sommarlovet. Vänligen meddela oss om ert barn inte kan komma någon av dagarna.

VÄLKOMMEN!