Barnkören

En bild på Bureå barnkör utanför BergsbykyrkanNu är vårterminen i full gång, och vi hälsar alla barn som vill sjunga tillsammans välkomna!

Bureå barnkör är för dig som går i klass F-5 och tycker att det är roligt att sjunga tillsammans med andra. Vi övar i musikrummet i Bureå församlingsgård. Förutom att ha kul med sång, dans, rytmikövningar och lekar på våra övningar sjunger vi i kyrkan några söndagar per termin. Dessutom brukar vi regelbundet göra utflykter till andra ställen och hitta på roliga aktiviteter.

Vi har två olika övningstider för olika åldersgrupper. Tiden tisdagar 13.45 - 14.30 gäller för de som går i F till åk. 2 och onsdagar 13.45 - 14.30 för de som går i åk. 3 till 5. Har du några frågor eller funderingar tveka inte att kontakta Lars Palo.

Ordinarie körledare är kyrkomusiker Lars Palo, telefon 0910 - 70 80 66.

VÄLKOMMEN ATT VARA MED!

Program för vårterminen 2018

DatumAktivitetPlats
1/4Vi sjunger på påskdagen tillsammans med kyrkokören i Bureå kyrka. Vi övar från kl. 10.15Bureå kyrka
22/4Särskild aktivitet/körresa! Vi sjunger i Norrfjärdens kyrka och besöker Skeppet på Pite Havsbad. Se ett informationsblad om resan som .pdf fil här! OBS! Anmälan om deltagande senast 18/4! Norrfjärdens kyrka/Piteå
6/5Vi sjunger i gudstjänsten i Bureå kyrka. Vi övar från kl. 10.15. Efteråt är det terminsamslutning i församlingsgårdenBureå kyrka/ församlingsgården

Ingen anmälan behövs, men ta gärna med en lapp med din adress och förälders mobilnummer, så jag får de kontaktuppgifter jag behöver!